Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 15 september 2023.

Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op uw gebruik van onze website.

1. Aanvaarding van de algemene voorwaarden

Door onze website te bezoeken en te gebruiken, stemt u in met de bepalingen en voorwaarden die in deze algemene voorwaarden zijn uiteengezet. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij u onze website niet te gebruiken.

2. Gebruik van de website

  • U mag onze website gebruiken voor informatieve doeleinden en om voorbeeldbrieven te raadplegen.
  • U stemt ermee in dat u onze website niet zult gebruiken voor enig onwettig of schadelijk doel, met inbegrip van het verspreiden van schadelijke software of het aantasten van de beveiliging van de website.
  • U mag geen inbreuk maken op de rechten van derden, inclusief auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten die van toepassing zijn op de inhoud van onze website.

3. Informatie en advies

  • De informatie en voorbeeldbrieven die op onze website worden verstrekt, zijn uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We streven ernaar om nauwkeurige en up-to-date informatie te bieden, maar we garanderen niet dat alle informatie volledig actueel of foutloos is.
  • U dient de verstrekte informatie en voorbeeldbrieven te gebruiken als richtlijnen en uw eigen oordeel te vormen bij het nemen van beslissingen met betrekking tot het opstellen van brieven en andere documenten.

4. Aansprakelijkheid

  • Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of verlies als gevolg van het gebruik van informatie op onze website, inclusief verlies van winst, zakelijke onderbreking of verlies van gegevens.
  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid of beschikbaarheid van informatie op websites van derden waarnaar we mogelijk linken. Het bezoeken van dergelijke websites is op eigen risico.

5. Wijzigingen in de algemene voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment en naar eigen goeddunken te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd, en de datum van de laatste herziening wordt bijgewerkt.

6. Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over onze algemene voorwaarden of het gebruik van onze website, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.